fysiotherapie

 

is bewegen niet meer zo vanzelfsprekend?

Als uw lichaam even niet meewerkt is de fysiotherapeut voor uw hulpvraag inzetbaar. Sterke punten van FitFirst op het gebied van Fysiotherapie is de plezierige, activerende en veelzijdige wijze waarop uw probleem kan worden aangepakt. U kunt bij ons terecht met en zonder verwijsbrief van de huisarts. We zijn aangesloten bij ALLE ZORGVERZEKERAARS en behandelen ook in de AVONDUREN! Afhankelijk van de hulpvraag wordt er individueel afgesproken in de behandelkamer of individueel geoefend sportruimte.

 

 

 

Deel deze pagina   |   

Laatste nieuwsberichten

Lezingen in de maand augustus
31-07-2017
Bij FitFirst zijn we van mening dat er veel meer voorlichting nodig is zodat mensen veel meer inzicht krijgen en door de bomen het bos weer kunnen zien.
Zonneschijn, hielpijn, slippers
30-05-2017
De zon schijnt 🌞 Slippertijd 👣! Hielklachten ontstaan opvallend vaak in de zonnige periodes van het jaar als schoenen in de kast blijven en de luchtige slippers favoriet zijn. Natuurlijk niets mis met slippers, maar je voeten schrikken zich...
LANCERING MEER MET ARTROSE THEMAMAAND
31-01-2017
Te vaak komt het voor dat mensen met artrose meer pijn en beperkingen hebben dan dat daadwerkelijk nodig is omdat ze de regie over de (toenemende) klachten zijn verloren en dat is onnodig zonde! Er is MEER mogelijk!

afspraak maken
afspraak maken afspraak maken