over ons

Eigenaar
Fysiotherapeut, Dry-needling, Shockwave
Oefentherapeut Cesar, Lifestyle Coach
Osteopaat
(Medisch) Fitnesstrainer
Fitness instructeur
Fitness & Pilates instructrice
Fitness instructeur
Pilates instructrice
Piloxing, Yoga, Zumba
Nancy van der HoekEmail
nancy@fitfirst.nl
Telefoon
0180 63 4465
Functie
Eigenaar

Nancy van der Hoek

Mijn volledige naam is Nancy van der Hoek - Verdoold, ik ben getrouwd met Eric-Jan. In 1975 ben ik geboren als Zevenhuizenaar. Ik heb nooit getwijfeld aan wat ik later wilde worden en dat heeft geresulteerd in een diploma Cesartherapie en fysiotherapie.

Achter de schermen ben ik druk FitFirst te laten uitgroeien tot een begrip in Zevenhuizen en omgeving, want ondernemen vind ik erg leuk! Vanuit persoonlijke interesse ben ik de laatste jaren steeds meer de behandelkamer uitgekomen en me steeds meer gaan verdiepen in de fitness en groepslessen, ik heb namelijk al jaren een bijzondere passie voor functionele training en zet me graag enthousiast in om mensen goed en intensief te laten bewegen. Functionele training is voor mij dan ook de schakel tussen fitness en fysiotherapie en dagelijks daarmee bezig zijn maakt mij blij.

Verder ben ik trots ben ik op het feit dat ik als fysiotherapeut zeven jaar lang een bijdrage heb mogen leveren aan de prestaties van het Nederland mountainbike team en het Olympisch Team van Beijing 2008. Nadien ben ik zelf weer intensief gaan sporten en nu mijn hart verloren aan een unieke peddelsport 'Drakenboot racen' en dat houd mij op dit moment fit en gezond.

blogartikelen geschreven door Nancy:

  1. Hielspoor is te verhelpen met schokgolven!
  2. De fitness 'cultuur' en de visie van fitfirst
  3. Tennisarm is te verhelpen met schokgolven
  4. Sportcentra keuze zat! Maar wat maakt FitFirst speciaal?
  5. Kinderfitness een sterk verhaal
  6. Fietsen voor conditie zonder wielrenner te zijn
Deel deze pagina   |   
facebook
hyves
youtube
twitter
linkedin
picasa
rss
Blogger