over ons

Eigenaar
Fysiotherapeut, Dry-needling, Shockwave
Oefentherapeut Cesar, Lifestyle Coach
Osteopaat
(Medisch) Fitnesstrainer
Fitness instructeur
Fitness & Pilates instructrice
Fitness instructeur
Pilates instructrice
Piloxing, Yoga, Zumba
Koen WindhorstEmail
info@fitfirst.nl
Telefoon
0180 63 4465
Functie
Fysiotherapeut, Dry-needling, Shockwave

Koen Windhorst

Ik ben Koen Windhorst, altijd vrolijk en fysiotherapeut.

Na de middelbare school ben ik begonnen met een studie Informatica op de hogeschool van Utrecht, dit bleek al snel een verkeerde keuze. Toen heb ik 2,5 jaar gewerkt en eens goed nagedacht wat ik wilde worden. Omdat ik graag met mensen werk en ook geïnteresseerd ben in het menselijk lichaam heb ik toen gekozen voor de studie Fysiotherapie.

Van Januari 2011 tot en met maart 2011 heb ik stage gelopen bij FitFirst, ik heb het hier erg naar mijn zin gehad en ben na die stageperiode voor één avond in de week aan de slag gegaan als (medisch) fitness instructeur. Op die avond geef ik nu nog steeds de groepsles Outdoor Fitness / Bootcamp. Na mijn afstuderen in augustus 2011 kon ik ook gelijk aan de slag als fysiotherapeut en behandel ik ook mensen die speciaal komen voor ShockWave therapie.

In mijn vrije tijd ben ik ook veel bezig met sport, ik doe al een jaar of 9 aan krachttraining en probeer dit zeker 4 a 5 keer per week te doen. De ervaring die ik hiermee heb opgedaan kan ik mooi weer gebruiken bij Fitfirst in de oefenzaal.

 Tot ziens bij Fitfirst!

 

blogartikelen geschreven door Koen:

1. Injectie of therapie bij schouderproblemen?

 

Deel deze pagina   |   
facebook
hyves
youtube
twitter
linkedin
picasa
rss
Blogger