over ons

Eigenaar
Fysiotherapeut, Dry-needling, Shockwave
Oefentherapeut Cesar, Lifestyle Coach
Osteopaat
(Medisch) Fitnesstrainer
Fitness instructeur
Fitness & Pilates instructrice
Fitness instructeur
Pilates instructrice
Piloxing, Yoga, Zumba
Juliette AmadsoedjoekEmail
info@fitfirst.nl
Telefoon
0180 63 4465
Functie
Pilates instructrice

Juliette Amadsoedjoek

Mijn naam is Juliette en ben moeder van 3 gezellige meiden en woon nu in Capelle aan den IJssel.
Na de geboorte van mijn derde kind wilde ik graag weer ‘back in shape’ komen en kwam toen in aanraking met Pilates. De filosofie van deze bewegingsvorm trok mij aan omdat het een zeer bewuste sport is.
In 2004 behaalde ik in Londen mijn certificaat als Body Control Pilates lerares tijdens mijn 10-jarig verblijf in Engeland. Daar heb ik 5 jaar lang met veel plezier mijn eigen Pilates studio gerund in Ipswich waar ik onder ander aan professionele voetballers les heb gegeven.
Als Body Control Pilates lerares geef ik prive en groepslessen. In de groepslessen observeer ik of de Pilates oefeningen correct worden uitgevoerd en geef ik veel persoonlijke aandacht aan de deelnemers.
Vanuit mijn opleiding ben ik getraind een ‘hands-on’ lerares te zijn en corrigeer ik de deelnemers zoveel mogelijk, zodat optimale resultaten uit de oefeningen worden bereikt.
Mijn doel is lichaamsbewustzijn ontwikkelen bij de klanten, zodat ze de kennis die wordt overgedragen ook in het dagelijks leven kunnen toepassen.
Door mijn vrolijke en positieve karakter hoop ik elke week dat iedereen met een goed en bevredigend gevoel naar huis gaat!

Deel deze pagina   |   
facebook
hyves
youtube
twitter
linkedin
picasa
rss
Blogger