over ons

Eigenaar
Fysiotherapeut, Dry-needling, Shockwave
Oefentherapeut Cesar, Lifestyle Coach
Osteopaat
(Medisch) Fitnesstrainer
Fitness instructeur
Fitness & Pilates instructrice
Fitness instructeur
Pilates instructrice
Piloxing, Yoga, Zumba
Email
info@fitfirst.nl
Telefoon
0180 63 4465
Functie
Fitness instructeur

Herman-Derk Hulsinga

Mijn naam is Herman-Derk Hulsinga, maar de meeste mensen noemen mij Herman.

Ik ben opgegroeid in een gezin waar sporten belangrijk was om te doen. Nog stammende uit de tijd dat er dienstplicht bestond, ben ik terecht gekomen bij het Korps Mariniers. Ik voelde mij hier helemaal thuis. Avontuur en fysiek bezig zijn, hebben er voor gezorgd dat ik het daar uiteindelijk 35 jaar heb vol gehouden.

Om na mijn carrière bij het Korps Mariniers niet stil te blijven zitten, ben ik een opleiding in de fitness gaan volgen. In eerste instantie om te kijken of het wat is en om er zelf ook wat wijzer van te worden. Het eerste deel van de opleiding vond ik zo leuk dat ik ben doorgegaan tot en met personal trainer. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in voeding, omdat dat onderdeel uit maakt van een goede begeleiding bij personal training. Daarnaast ben ik o.a. Yoga-instructeur geworden, wat ik zelf al vele jaren beoefen. Inmiddels heb ik mijn eigen bedrijf als personal trainer, maar vind het ook belangrijk om in een sportschool te blijven leren.

Als instructeur in de zaal en bij groepslessen bij Fit First kan ik mijn kennis aan mensen overdragen en helpen hun doel te bereiken. Of het nu gaat om een sportprestatie te bereiken of mensen te ondersteunen in hun revalidatieproces, het belangrijkste is dat je er plezier in blijft houden. Tevens hoop ik mensen het belang van sporten in te laten zien.

Deel deze pagina   |   
facebook
hyves
youtube
twitter
linkedin
picasa
rss
Blogger