over ons

Eigenaar
Fysiotherapeut, Dry-needling, Shockwave
Oefentherapeut Cesar, Lifestyle Coach
Osteopaat
(Medisch) Fitnesstrainer
Fitness instructeur
Fitness & Pilates instructrice
Fitness instructeur
Pilates instructrice
Piloxing, Yoga, Zumba
Björn KraaijerEmail
info@fitfirst.nl
Telefoon
0180 63 4465
Functie
Oefentherapeut Cesar, Lifestyle Coach

Björn Kraaijer

Mijn naam is Björn Kraaijer en sinds november 2016 werk ik bij fitfirst. Ik werk binnen FitFirst als oefentherapeut Cesar en lifestyle coach.
Bewegen zit in mijn bloed. Op jonge leeftijd was ik al bezig met sport. Ik heb 9 jaar gevolleybald en ik ben tijdens mijn opleiding sport en bewegen begonnen met fitness.

Na in 2010 mijn diploma gehaald te hebben voor sport en bewegen, ben ik aansluitend oefentherapie Cesar gaan studeren. In 2017 heb ik besloten mij nog verder te gaan ontwikkelen, en ga vanaf september 2017 de opleiding fysiotherapie volgen bij THIM in Nieuwegein.
Tijdens mijn werk als instructeur/coach probeer ik altijd te achterhalen wat mensen ertoe aanzet om te gaan sporten of waarom iemand aan een bepaalde doelstelling wil werken. Het helpen van mensen bij hun ontwikkeling om een vernieuwde versie van zichzelf te laten worden geeft mij veel energie. Persoonlijke aandacht en op een kwalitatief verantwoorde manier bewegen zijn aspecten die ik erg belangrijk vind. Het is mijn passie om mensen te helpen gezonder en fitter te worden.
Naast het werk als instructeur en coach geef ik ook groepslessen aan kinderen en tieners bij Crossfit Zevenhuizen. Dit houdt het werk behoorlijk gevarieerd en uitdagend.

Deel deze pagina   |   
facebook
hyves
youtube
twitter
linkedin
picasa
rss
Blogger