waarom FitFirst kids?

Knutselen, gymmen, schrijven en kletsen. Dit zijn allemaal vaardigheden die een kind dagelijks tegenkomt. Maar wat nou als dit voor uw kind helemaal niet zo vanzelfsprekend is? Heeft u er ooit aan gedacht dat uw kind geholpen kan worden om ook op deze gebieden het beste uit zichzelf te halen? Zou het niet fijn zijn als u dan de benodigde therapie voor uw kind dichtbij en onder één dak kan vinden?

Sinds 2013 is er bij FitFirst een kinderafdeling aanwezig. Binnen FitFirst kids worden kinderen behandeld op het gebied van oefentherapie en logopedie.

Waarom FitFirst Kids?

  • Doordat de twee therapeuten in dezelfde setting werkzaam zijn is het voor u en uw kind gemakkelijk langs te komen en hoeft u niet naar verschillende locaties voor de diverse zorg.
  • De therapeuten richten zich op de aangegeven klacht, maar zijn ook alert op ontbrekende vaardigheden die te maken hebben met de andere therapieën. Wanneer er sprake is van een klacht op het gebied van de andere therapeuten is een doorverwijzing makkelijk en snel geregeld.
  • Door de nauwe samenwerking wordt onze deskundigheid gedeeld en gebundeld, zodat er een compleet beeld is van uw kind.  Op deze manier worden ook andere factoren die invloed hebben op de klachten niet over het hoofd gezien.
  • De verschillende behandelingen kunnen op elkaar afgestemd worden. Wanneer uw kind in behandeling is bij de logopedist en oefentherapeut, kunnen zij de behandelingen bespreken en op elkaar afstemmen. Hierdoor kan uw kind de geleerde vaardigheden toepassen bij de andere therapeut, deze zal hier dan rekening meehouden.
  • De behandeling wordt gericht op de mogelijkheden, interesses en omgeving van uw kind. De therapeut zorgt ervoor dat de vaardigheden toegepast kunnen worden in het dagelijks leven van uw kind. Door de persoongerichte aanpak groeit bij het kind de motivatie om de oefeningen sneller eigen maken.
Deel deze pagina   |   

Laatste nieuwsberichten


afspraak maken
afspraak maken afspraak maken