crossfit kids

Ontwikkeld een kind zelfvertrouwen, weerbaarheid en gezondheidsbesef door het zitten voor een TV, spelen met een Play-Station of het urenlang in de weer zijn met digitale media. Wij denken van niet! Toch schokkend dat een gemiddeld kind hier 390 minuten per dag aan besteed (6,5 uur). Dat moet  anders kunnen en dat is dan ook precies de rede waarom wij hoog inzetten met een uitgebreid CrossFit Kids programma. De altijd verschillende ‘Workouts’ zorgvuldig samengesteld vanuit de meest boeiende en uitgekiende oefeningen maakt gezondheid voor uw kind nu al levensecht!


Voor meer informatie over CrossFit KIDS kunt u kijken op de website van CrossFit Zevenhuizen

Deel deze pagina   |   

Laatste nieuwsberichten

Lezingen in de maand augustus
31-07-2017
Bij FitFirst zijn we van mening dat er veel meer voorlichting nodig is zodat mensen veel meer inzicht krijgen en door de bomen het bos weer kunnen zien.
Zonneschijn, hielpijn, slippers
30-05-2017
De zon schijnt 🌞 Slippertijd 👣! Hielklachten ontstaan opvallend vaak in de zonnige periodes van het jaar als schoenen in de kast blijven en de luchtige slippers favoriet zijn. Natuurlijk niets mis met slippers, maar je voeten schrikken zich...
LANCERING MEER MET ARTROSE THEMAMAAND
31-01-2017
Te vaak komt het voor dat mensen met artrose meer pijn en beperkingen hebben dan dat daadwerkelijk nodig is omdat ze de regie over de (toenemende) klachten zijn verloren en dat is onnodig zonde! Er is MEER mogelijk!

afspraak maken
afspraak maken afspraak maken