Laatste nieuwsberichten

LANCERING MEER MET ARTROSE THEMAMAAND
31-01-2017
Te vaak komt het voor dat mensen met artrose meer pijn en beperkingen hebben dan dat daadwerkelijk nodig is omdat ze de regie over de (toenemende) klachten zijn verloren en dat is onnodig zonde! Er is MEER mogelijk!

MEER MET ARTROSE

Wij als bewegingsspecialisten houden ons bezig met het vak 'bewegingsvrijheid' om mensen te helpen zo lang mogelijk het leven te laten beleven. Een aandoening zoals Artrose heeft vaak ongewenste impact. Te vaak komt het voor dat mensen met artrose meer pijn en beperkingen hebben dan dat daadwerkelijk nodig is omdat ze de regie over de (toenemende) klachten zijn verloren en dat is onnodig zonde! Er is MEER mogelijk!

Daarom organiseren wij speciaal voor deze groep mensen de thema maand “MEER MET ARTROSE”  Daarmee hebben wij tot doel gesteld  om in de maand Februari 50 mensen te bereiken en hun te helpen, in dit geval niet met de last van artrose maar met de mogelijkheden van artrose. Bjorn Kraaijer onze Artrose coach (tevens oefentherapeut) is erg enthousiast over dit project waar hij zelf vooral als initiatiefnemer het gezicht van gaat zijn. Op diverse manieren gaat hij proberen mensen meer bewegingsvrijheid te bezorgen.

 


 

 

 

 

PUBLICATIEDATUM: 31-01-2017

Deel dit artikel   |   
facebook
hyves
youtube
twitter
linkedin
picasa
rss
Blogger